0591-572366 info@jobfietsen.nl

“Wat een rit is het geweest. Eén met vallen en opstaan.
Ik kwam aan bij Studio JOB, dat toen nog De Fabriek heette. Ik was een schaduw van wie ik eens was; ik was mijn weg kwijt en wist niet wat ik wilde. Voelde me best wel verloren, had geen structuur en ritme. Hard heb ik moeten vechten om er weer bovenop te komen. Er waren tijden dat ik mezelf erg moest motiveren om weer heen te gaan. Achteraf ben ik blij dat ik dat wel gedaan heb.

Weken vlogen voorbij maar toch zag ik geen verbetering. Ja, kleine stapjes, maar het ging voor mij niet snel genoeg. Daardoor ging het weer de verkeerde kant op. Toch gaven ze me steeds weer die duw in de goede richting, de helpende hand die ik soms moeilijk vond om aan te nemen.

De Fabriek zag ik veranderen in Studio JOB. Hoe mooi was het om te zien dat, hoe meer ik hielp om de hal op te fleuren, ik die verandering ook waarnam bij mezelf. Ik werkte aan Studio JOB maar tegelijkertijd ook aan mezelf – met resultaat.

Uiteindelijk kreeg ik de kans aangeboden de opleiding ‘Helpend Verzorgende Niveau 2’ af te mogen ronden in 1 jaar. Eigenlijk had ik nooit verwacht dat ik überhaupt die richting op zou gaan. Toch ben ik blij dat ik dat heb mogen doen. Als ik in de spiegel keek zag ik een heel ander persoon, maar tegelijkertijd ook mezelf. Dit alles had ik niet kunnen doen zonder de begeleiding vanuit Studio JOB en die van buitenaf.

Op het gebied van school heb ik mijzelf ook zien veranderen. Ik was laks en wilde alles altijd maar snel afmaken. Nu kijk ik gelukkig met tevredenheid terug op mijn opdrachten. En wat goed is is goed, het hoeft niet allemaal meer perfect.

En nu? Nu staat er weer een nieuw avontuur te wachten. Ik heb een kamer in Groningen, en na de vakantie begin ik aan een vervolgopleiding. Zo zie je maar!”

Robin

“Not all those who wander are lost”

Beste fietsers.

Nog een week en dan gaat JOBFietsen drie weken dicht vanwege de geplande zomervakantie.

JOBFietsen is dan gesloten van maandag 29 juli t/m vrijdag 16 augustus.

Houd daar dus rekening mee i.v.m. het plannen van een reparatie of onderhoudsbeurt.

Groeten, team JOBFietsen.